Westie terrier canisa logo English westie terrier
facebook westie terrier
Bitches westie Stud dogs westie Puppies westie

News Kennel westie Kennel Voivodina Standard westie Gallery westie Contact kennel

bg sus terrier westie
westie terrier

Important!

 

Pozitia Asociatiei Chinologice Romane fata de crescatorii comerciali de caini

Westie

"He is our frend,your partner,your defender,your dog. You are his love,his leader.

He will be yours,faithful and true,to the last beat of his heart.

You owe it to him to be worthy of such devotion"                                                -UNKNOWN-


Canisa Westie Voivodina -Welcome !

Povestea Canisei Westie Voivodina a inceput in primavara lui 2009, in ziua in care am decis sa aducem in familia noastra un nou membru si anume un catel pe care ni-l doream de multa vreme. Acesta trebuia sa fie neaparat westie.

Am inceput desigur prin a ne informa despre aceasta rasa, am luat legatura cu diversi crescatori pana cand intr-o zi dupa luni de asteptare, a ajuns in casa noastra primul westie. Ea se numeste X Tess Victis si a fost adusa din Polonia. Multumim D-lui. Slawomir Stepniewski de la canisa Victis, pentru ca a avut incredere in noi.

Initial nu am avut intentia de a infiinta o canisa, dar treptat placerea de a creste aceasta minunata rasa westie, de a participa la expozitii si de a castiga ne-a determinat la aducerea in familia noastra a inca unui membru. Ea este o femela westie, Billy Jean Victis si a aparut in viata noastra in vara lui 2010. Printr-o intamplare care tine de destin un al treilea membru a ajuns la noi. Tot o femela westie, Bonita Victis.

De aici incolo lucrurile au fost simple. Mica noastra canisa westie a luat fiinta in toamna lui 2010, am inceput sa cunoastem si alti crescatori de westie din Europa pentru ca acest hobby este o "lume intreaga". Ca sa ne referim strict la westie: am intalnit oameni si crescatori care si au transformat hobby-ul intr-un stil de viata. Westie inseamna iubire neconditionata dar si responsabilitate din partea stapanului, westie inseamna satisfactia cand catelul tau vine si ti se aseaza pe picioare oftand si suspinand.

Aceasta rasa este atat de iubita incat oamenii, din dragostea lor pentru acest mic catel, au creat o adevarata lume si industrie, de la figurine westie, suveniruri si tricouri cu westie pana la brelocuri si tablouri toate avand gravate pe ele acest mic simbol - Catelul WESTIE.

Siteul canisei noastre va propune o incursiune in minunata lume westie.

 

Canisa Westie Voivodina

Voivodina Westie Kennel on Facebook

 


bg jos westie terrier